RORomână
ENEnglish
VBN Doors
Despre VBN Doors

VBN Doors este o companie romaneasca cu capital privat olandez, avand peste 12 ani de activitate in productia de usi din lemn masiv.

Daca in primii ani (1998-2000) VBN Doors a produs doar repere din lemn pentru usi, incepand cu luna aprilie a anului 2000 s-a inceput productia de usi din lemn masiv, avand ca singura piata de desfacere Olanda.

Pana in anul 2009, dinamica productiei a inregistrat o crestere anuala atat in ce priveste numarul de unitati produse, cat si in diversitatea modelelor de usi produse, astfel incat se poate afirma ca, in prezent, firma poate produce orice tip de usa, de la usi de interior la usi de exterior. In ultimii doi ani, in contextul crizei economice resimtite la nivel mondial, dinamica productiei a scazut, dar a crescut diversitatea, calitatea si flexibilitatea productiei, alaturi de reducerea timpilor de livrare. Alaturat se afla reprezentarea grafica a dinamicii productiei.

Cunoscand calitatea usilor produse de VBN Doors si vandute pe piata olandeza, in anul 2007 unul dintre cei mai mari lideri in productia si vanzarea de usi in Olanda, compania Albo, a decis sa cumpere intregul pachetul de actiuni al VBN Doors.

Astfel, incepand cu anul 2007 se acorda o atentie sporita pregatiri si perfectionarii personalului printr-un schimb permanent de experienta cu specialistii olandezi. Impreuna cu colegii de la Albo Deuren s-a elaborat un plan de afaceri pentru investirea intr-o noua hala de productie si achizitia de echipamente tehnologice de ultima generatie.


Despre ALBO Deuren

De peste 25 de ani Albo Deuren este lider al pietii olandeze in fabricarea si comercializarea usilor.

Oferta Albo cuprinde o gama larga de repere, productie proprie fiabila, optiuni extinse de personalizare, profesionalism si logistica orientata spre client. Acesta se distinge printr-o gama de design contemporan, profile speciale si accesorii de calitate.

Organizatia Albo este coordonata din orasul Albergen, Olanda, iar productia se desfasoara in trei locatii în Olanda, România si Germania. Întregul proces este sustinut de cercetari ample si dezvoltarea produselor, efectuate de catre expertii Albo. Designul inteligent, materia prima de calitate, impreuna cu tehnologia moderna garanteaza un rezultat atractiv si functional.

Flexibilitatea unitatii de productie ofera oportunitati de personalizare a produselor fara precedent. Mai mult decat atat, prin produsele de pe stoc exista capacitatea de a livra in termen foarte scurt.