RORomana
ENEnglish
VBN Doors
Despre VBN Doors

VBN Doors este o companie romaneasca cu capital privat olandez, avand peste 20 de ani de activitate in productia de usi din lemn masiv.

Daca in primii ani (1998-2000) VBN Doors a produs doar repere din lemn pentru usi, incepand cu luna aprilie a anului 2000 s-a inceput productia de usi din lemn masiv, avand ca singura piata de desfacere Olanda.

Pana in anul 2009, dinamica productiei a inregistrat o crestere anuala atat in ce priveste numarul de unitati produse, cat si in diversitatea modelelor de usi produse, astfel incat se poate afirma ca, in prezent, firma poate produce orice tip de usa, de la usi de interior la usi de exterior. In contextul crizei economice resimtite la nivel mondial intre anii 2007-2010, dinamica productiei a scazut, dar a crescut diversitatea, calitatea si flexibilitatea productiei, alaturi de reducerea timpilor de livrare. Alaturat se afla reprezentarea grafica a dinamicii productiei.

Cunoscand calitatea usilor produse de VBN Doors si vandute pe piata olandeza, in anul 2007 unul dintre cei mai mari lideri in productia si vanzarea de usi din Olanda, compania Albo, a decis sa cumpere intregul pachetul de actiuni al VBN Doors.

Astfel, incepand cu anul 2007 se acorda o atentie sporita pregatirii si perfectionarii personalului printr-un schimb permanent de experienta cu specialistii olandezi. Impreuna cu colegii de la Albo Deuren s-a elaborat un plan de afaceri pentru investirea intr-o noua hala de productie de 3000 metri patrati si achizitia de echipamente tehnologice de ultima generatie.

Despre ALBO Deuren

De peste 35 de ani Albo Deuren este furnizor de top in Olanda pentru o gama completa de usi de interior, usi de exterior, tocuri de usi, ferestre si produse asociate.

Oferta Albo include usi de toate formele si marimile si pentru toate aplicatiile. Case, sedii de companii, spitale, scoli: poti intalni usile Albo la tot pasul in Olanda. In jur de 120 de angajati muncesc zilnic cu placere la produse exceptionale, in calitate inalta si materiale durabile, tehnici moderne, iscusinta demonstrata si design bine gandit.

Albo is asuma responsabilitatea pentru oameni si pentru mediul inconjurator si, ca urmare, poate sa atinga cu succes atat asteptarile sociale si de piata curente, cat si cele viitoare, in o lume cu schimbari rapide pe plan tehnic, economic, politic si ecologic.