RORomana
ENEnglish
VBN Doors
2019 - Inaugurare hala noua de productie echipata cu noi dotari tehnologice si constructii auxiliare

Estimam ca in primavara anului 2019 sa avem receptia noilor constructii: hala de productie de 3000 m2, depozit materii prime, hala centrala termica, porti acces, platforme pavate, bazin antiincendiu, echipamente exhaustare si siloz rumegus. Hala de productie va cuprinde utilaje noi si de ultima generatie!

15.12.2017 - Achizitie centru de frezat Homag BMB812

Odata cu achizitia noului centru automat de prelucrare elemente cu tehnologie de ultima generatie model Homag BMB 812, a avut loc o considerabila dezvoltare a productiei in ce priveste capacitate productie, flexibilitate si, mai ales, calitate!
01.12.2011 - Inaugurare cabina de vopsitorie

Cu scopul de a atinge finalitatea procesului tehnologic, firma noastra a investit intr-o cabina de vopsitorie, iar scopul acestei investitii este de a inchide procesul tehnologic prin pulverizarea a doua straturi de vopsea pe baza de apa, proces premergator aplicarii culorii finale de catre client. Usile de vopsit sunt suspendate in pozitie verticala, iar procesul de vopsire consta in pulverizarea manuala cu ajutorul unei pompe pneumatice. Cabina este dotata cu un sistem de recuperare a vopselei si de uscare controlata. Aceasta investitie se doreste a reprezenta un pas intermediar pana la intrarea pe piata romaneasca, urmand ca la finalizarea investitiei propuse sa existe posibilitatea de a vopsi usile in culoarea finala, dorita de client.


22.08.2011 - Redepunere proiect pentru accesare fonduri europene

In vederea cresterii capacitatii de productie si a intrarii pe piata romaneasca, VBN Doors are un plan de afaceri de 4.100.000 euro care consta in constructia unei hale de productie si achizitionarea de echipamente tehnologice de ultima generatie, avand depus in acest sens si un proiect de accesare de fonduri europene in valoare de 1.500.000 euro.


29.03.2011 - Vizita E.S. Ambasadorului Regatului Tarilor de Jos

VBN Doors a avut onoarea de a primi vizita Excelentei Sale, Ambasadorul Regatului Tarilor de Jos in Romania, doamna Tanya van Gool, alaturi de Consulul Onorific al Consulatului Onorific al Olandei in Timisoara, domnul Marius Popa, si Consilierul Politic, domnul Vlad Nicolae.
Delegatia doamnei Ambasador a fost intampinata la sediul firmei de catre domnul Frans Kuipers, director Albo Deuren B.V., de domnul Johan Demmer, director calitate Albo Deuren B.V., si de catre domnul Marcel Marcea, director VBN Doors S.R.L.
Cu ocazia acestei vizite de lucru, doamnei Ambasador i s-a prezentat un scurt istoric al firmei, specificul productiei actuale si planurile de viitor.
S-a prezentat succint planul de afaceri pe termen mediu cu intentia de a investi in retehnologizarea fabricii si cresterea conditiilor de munca a angajatilor, prin depunerea unui proiect de accesare Fonduri Europene prin Programul Operational Sectorial pentru Cresterea Competitivitatii Economice.
S-a discutat si despre posibilitatea de a vinde usi pe piata din Romania odata cu finalizarea investitiei, cresterea flexibilitatii productiei si livrarea usilor catre client intr-un timp foarte scurt, acestea fiind trei dintre principalele obiective ce se vor atinge prin realizarea acestei investitii.
Toate acestea au dus la o concluzie pozitiva asupra planului de afaceri al companiei VBN Doors din partea doamnei Ambasador Tanya van Gool si a delegatiei Excelentei Sale.
Click pentru imagini


20.07.2010 - Respingerea proiectului pentru accesare de fonduri europene

Proiectul pentru accesarea fondurilor europene a fost respins în baza scrisorii de respingere tehnico-financiare nr. RTF 191/20.07.2010, cu motivatia calculului gresit al RIR.


20.06.2010 - Lansare oficiala a site-ului web

S-a lansat site-ul web al VBN Doors. Va invitam sa il explorati si sa ne transmiteti impresiile dumneavoastra!


15.04.2010 - Receptie constructii auxiliare

Au fost finalizate lucrarile de constructie la depozitul de semifabricate din lemn, respectiv la depozitul de stocare a deseurilor lemnoase rezultate in urma prelucrarilor tehnologice. Aceste constructii respecta intocmai prevederile legislatiei privind protectia mediului.


02.03.2010 - Certificare PEFC

Ca urmare a interesului pentru gestionarea durabila a padurilor, VBN Doors a obtinut certificarea PEFC. Mai multe informatii puteti obtine vizitand sectiunea Calitate a site-ului nostru.


18.02.2010 - Certificare FSC

VBN Doors manifesta interes profund pentru managementul responsabil al padurilor, si ca urmare a obtinut certificare FSC. Mai multe informatii puteti obtine vizitand sectiunea Calitate a site-ului nostru.


28.01.2010 - Certificare ISO

In urma deosebitelor preocupari pentru managementul calitatii si al mediului, VBN Doors a obtinut certificarea ISO 9001, respectiv ISO 14001. Mai multe informatii puteti obtine vizitand sectiunea Calitate a site-ului nostru.


02.09.2009 - Depunere proiect pentru accesare fonduri europene

In vederea cresterii capacitatii de productie si intrarea pe piata romaneasca, VBN Doors are un plan de afaceri ce consta in constructia unei hali de productie si achizitionarea de echipamente tehnologice de ultima generatie, avand depus in acest sens un proiect de accesare de fonduri europene in valoare de 1.500.000 euro.