RORomana
ENEnglish
VBN Doors
KOMO KOMO® este o fundatie de certificare olandeza, fondata in 1962. KOMO a fost recunoscuta international de zeci de ani. Certificarea KOMO este un standard international al calitatii care ofera garantii atat pentru partea de furnizare, cat si pentru partea de cerere din indrustria constructiilor. Este o marca de calitate de prestigiu care oferta pietii incredere in performanta calitativa si in siguranta utilizarii produselor. Aceasta faciliteaza dezvoltarea pietei si asigurarea bunurilor si a proceselor. Marca de calitate KOMO este 100% voluntara si independenta. Isi datoreaza propriul succes strict valorilor intrinsece, recunoscute de asemenea la nivel international. In curs de obtinere a certificarii!


FSC FSC® reprezinta o organizatie independenta, non-guventamentala si non-profit, infiintata pentru a promova managementul responsabil al padurilor lumii.
Fondata in anul 1993, ca raspuns la ingrijorarile privind despadurirea globala, FSC este considerata a fi una din cele mai importante initiative ale ultimului deceniu in ce priveste promovarea managementului responsabil al padurilor la nivel mondial.
FSC reprezinta un sistem de certificare care furnizeaza o configurare standard recunoscuta pe plan international, asigurarea de marca si servicii de acreditare a companiilor si organizatiilor cu interes in silvicultura responsabila.
Eticheta FSC furnizeaza o legatura credibila intre productia si consumul responsabil a produselor padurii, permitind consumatorilor sa ia decizii de achizitie de pe urma carora sa beneficieze oamenii si mediul inconjurator, respectiv sa valorifice relatiile de afacere. FSC este reprezentat la nivel national in peste 50 de tari din intreaga lume.

Descarcare: Contract FSC


PEFC PEFC reprezinta o organizatie internationala non-profit si non-guvernamentala dedicata promovarii gestionarii durabile a padurilor (GDP) prin intermediul certificarii tertilor independenti.
PEFC isi desfasoara activitatea de-a lungul intregului lant de aprovizionare forestier pentru a promova bunele practici la nivelul padurii si sa se asigure ca produsele forestiere lemnoase si nelelemnoase sunt produse respectind cele mai inalte standarde ecologice, sociale si etice.
Datorita etichetei ecologice, clientii si consumatorii sunt in masura sa identifice produsele din paduri gestionate durabil.Descarcare: Contract PEFCISO ISO 9001 si ISO 14001 fac parte dintre cele mai bine cunoscute standarde, fiind implementate in peste un milion de organizatii in 175 de tari.
Familia ISO 9000 se adreseaza managementului calitatii. Acesta inseamna ca organizatia in cauza trebuie sa indeplineasca solicitarile calitative ale clientului, solicitari regulatoare aplicabile, tintind spre obtinerea satisfactiei clientului si obtinerea imbunatatirii continue a propriilor performante, urmarind aceste obiective.
Familia ISO 14000 se adreseaza managementului mediului. Aceasta inseamna ca organizatia in cauza trebuie sa minimalizeze efectele daunatoare asupra mediului, cauzate de activitatile proprii, imbunatatind perfomantele fata de mediu.
Descarcare: Contract ISO 9001 si Contract ISO 14001